Zbulohet biseda e plotë që u bë mes Reguilon, Messit dhe Suarez!

Çështja e Reguilon si duket doli të jetë më e madhe seç pritej, pasi mbrojtësi i majtë i klubit madrilen kishte kaluar kufijtë me bisedat që bëri me Messin dhe Suarez.

Si më i vogël nga Suarez e Messi, ai nuk duhet që t’iu flet ashpër atyre, por, si duket Reguilon nuk i respekton rregullat e dhënies së respektit në fushë.

Në vijim zbulojmë bisedat që janë bërë mes të 3-ve:

· Reguilon (drejtuar Suarez): ‘Mos më prek o i shëmtuar, mos më prek. Ti je lepur!’;

· Suarez: ‘Urdhëro? Çka the? Mos qaj si fëmijë!’… tani, bisedës i bashkangjitet edhe Leo Messi…

· Messi (drejtuar kah Reguilon): ‘Çka është problemi? Çka të ka gjetur o fëmijë i humbur!’… Kujtojmë se më vonë gjatë ndeshjes, Vidal e ‘rrotulloi’ Reguilonin, ku më pas kamerat e kishin kapur Messin duke qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *