Visar Ymeri: ‘Pas 3 viteve, në Kosovë do mbesin vetëm 400 mijë njerëz’ (VIDEO)

Deputeti i Partisë SocialeDemokrate si dhe kreu i kësaj partie faktikisht, Visae Ymeri ka deklaruar se brenda disa viteve Kosova do të zbraset plotësisht me shumë pak numër të të rinjeve në këtë vend.

Mes tjerash, Ymeri tha se kur kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj t’a shohe vendin të zbrasët dhe pa rini në vend atëherë ai do të pendohet se pse hyri në politik së bashku me disa shokë të tij.

“Kryeminstri Haradinaj edhe shoktë e tij e kanë pru në mjerim ketë vend. Brenda 3 viteve, veç 400 mijë njerëz kanë me mbetë në këtë vend,” tha ai. JA VIIDEO:

“Më pas ai ka mu pendu se pse ka hy në politikë, ama atëherë është vonë mo,” tha Ymeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *