Vetëm në fushë? Jo, Messi na le ‘gojë hapur’ edhe në ping pong. (VIDEO)

Të gjithë jemi të vetëdijshëm se aftësitë e Messit në përgjithësi në sport janë të veçanta dhe janë të mëdha, ku ai këtë e dëshmon dita ditës kryesisht në futboll.

Megjithatë, siç duket ‘hobi’ i tij i vetëm nuk mbetet futbolli, pasi ai duket të jetë mjaftë i saktë edhe në ping pong ku kjo u mësua pasi bëhet fjalë me sa duket për një reklam mbi sponzorin e tij ‘Pepsi’.

Atij i’u vendosë mbi një shishe të vogël Pepsi një top i vogël ping pongu dhe në fakt atij i’u desh t’a godiste topin poashtu me top ping pongu dhe këtë e bëri që në gjuajtjen e dytë

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *