Veseli tha se Haradinaj mund të bie, reagon kryeministri (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar pasi që kreu i PDK-së, njëherit edhe kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli tha se Haradinaj njëkohësisht me të edhe qeveira mund të biejnë.

Veseli tha se Haradinaj mund të rrez’ikojë të largohet nga posti që mban kështu duke rënë edhe qeveria nëse ai vazhdon me veprimet e njejta.

Mirëpo, në lidhje me këtë ka reaguar vet kryeminstri Haradinaj që kishte një mesazh për të. JA VIDEO

“Veseli t’a dije se une jam i gatshëm për zgjedhje, mirëpo mos t’i haje fjalt e veta më pas në lidhje me taksën dhe kufijtë para mbajtjes së zgjedhjeve,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *