Veseli dhe Haradinaj u takuan, kryeminstri merr këtë vendim (VIDEO)

Seanca e djeshme parlamentare në Kosovë u shtye për gjysmë orë dhe e gjithë kjo u lidhë për shkak se gjatë asaj kohe po zhvillohej një takim mes Kadri Veselit dhe Ramush Haradinajt.

Të dy partnerët e koalicionit që ka formuar edhe qeverinë e panë të arsyeshëm të zhvillojnë një takim pas zhvillimeve të fundit politike.

Në lidhje me këtë, pas takimit kryeminstri Haradinaj ka marrur një vendim. JA VIDEO

Ai i’a ka bërë të ditur Veselit se taksa nuk do të hiqet, mirëpo do të largohet nga kryeminstri vetëm nëse i’a kërkon Amerika apo mblidhen votat e nevojshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *