Veseli: ‘Asnjë i ri nuk ka ikur nga Kosova këtë vitë’ (VIDEO)

Kreu i PDK-së dhe kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se asnjë i ri nga Kosova nuk ka ikur gjatë këtij viti.

Rinia sipas tij tanimë është vetëdijësuar dhe nuk dëshirojnë që të largohen nga ky vend duke preferuar që të kontribojnë dhe të punojnë në këtë vend.

“Unë kam informata dhe i kam dokumentat në duar se asnjë i ri nuk ka ikur nga Kosova gjatë këtij viti,” tha ai. JA VIIDEO:

“Të rinjtë e din se njerëzit duhet të kontribojnë në vendin e tyre dhe tanimë po preferojnë të qendrojnë këtu dhe të punojnë,” tha kryeparlamentari Veseli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *