Si është gjendja e Leo Messit? – raportojnë gazetat spanjolle!

Leo Messi ishte ai që pësoi në atë kërcim të Chris Smallingut gjatë ndeshjes në Old Trafford, ashtu që argjentinasi dëmttoi hundën e tij (e cila i shkaktoi probleme gjatë zhvillimit të ndeshjes më pas).

E së fundmi, duke u bazuar në stërvitjen e djeshme, gazetat spanjolle raportojnë se Leo Messi është 100% i gatshëm për ndeshjen e nesërme dhe se ai është shëruar plotsisht nga çdo gjë që i ka shkaktuar dhimbje atij.

Nga kjo kuptohet se Leo Messi nuk do mbajë maskë të zezë nesër, pavarsisht asaj se u komentua shumë kjo gjë. Argjentinasi do shfaqet si zakonisht në ndeshjen e Camp Nous…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *