Semedo: ‘E dërgova Ramosin në botën e çudiirave’

Në momentin që përmendet emri i Ramos dhe Semedos, menjëherë kujtohet rasti i El Clasicos kur portugezi me një lëvizje të rrejshme bëri që Ramos të rrëshqasë jashtë fushës.

Në një intervistë të bërë së fundmi, nga pyetjet e bëra drejt Semedos ishte edhe kjo që ndodhi me Sergio Ramos dhe komenti i portugezit ishte tejet interesant, i cili duket se nuk do e harrojë atë moment për një kohë të gjatë…

‘E dija se Ramos do mundohet të largojë topin nga unë. Ishte minuta e 82 apo 86 dhe unë vendosa që ta krosoj topin njëherë, por pastaj vendosa të bëj një lëvizje të rrejshme. Më pas, Ramos shkoi në botën e çudirave’ – u shpreh Semedo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *