Samper: ‘Më kujtohet dita e parë kur bëra provat te Barça’

Sot Sergi Samper ka mbajtur konferencën e fundit si lojtar i Barcelonës, njëherit edhe konferencën lamtumirëse para bashkimit me Vissel Koben.

Samper do t’i bashkohet Vissel Kobes, dhe poashtu ai në konferencen e sotme lamtumirëse kishte disa fjalë dhe u nda nga Barça mes lotëve, ku mes të tjerash kujtoi ditën e tij të parë kur bëri provat te Barça.

“Më kujtohet dita e parë kur bëra provat te shkolla e Barçës, ne humbëm 13-1 por unë i kalova provat dhe më pas i’u bashkova klubit, ishte një moment krenarie për mua,” tha ia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *