Rakiticit i plotësohet dëshira – ja çka i thotë Bartomeu!

Pyetjes se çka do ndodh me Rakiticin në verë si duket po ia shohim përgjigjen, pasi duke u bazuar në rrethanat e fundit, kroati do të vazhdojë me Barcelonën dhe se nuk do largohet për në Inter.

Një gjë e tillë mund të themi se u konfirmua edhe nga ‘catradio’ sonte, ku burimi më i afërt i Barcelonës ka raportuar diçka e cila do i pëlqejë shumë mesfushorit të Barcelonës…

Presidenti i Bartomeut i ka thënë Rakticit se do ia rinovojë kontratën muajve në vijim, kështu duke ia rritur edhe pagën. Kjo i mbyll ‘mundësitë’ eventuale se ai do largohet nga Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *