Pique: ‘Shpresoj që Alexis të luaj, e për të shënuar gol do të flasim në fushë.’

 

Mbrojtësi i Barcelonës, Gerard Pique i’u është përgjigjur fjalëve të Alexis Sanchez i cili tha hapur se dëshiron të shënoj gol sonte në Camp Nou, por duke e dribluar Piquen.’

E këtyre fjalëve i’u ka dhën një përgjigjje vetë mbrojtësi spanjollë Gerard Pique.

Sanchez të shëmpj gol duke më dribluar mua? ”Shiko tani, ai mund të shnoj gol, por me sa e di unë goli shënohet duke luajtur në fushë dhe jo duke qendruar në stol apo kur je duke e ndjekur ndeshjën nga tribuna.’ tha fillimisht ai.

‘Unë kam dëshirë të madhe që ai të luaj sonte, sa i perketë golit ne do të flasim në fushë.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *