Pique ia ‘palon’ lojtarit të Realit: ‘mos u mundo të bëhesh hero duke qenë…’

Përveç spektaklit që jep El Clasico, aty shumë herë ndodhin raste diskutabile ku lojtarët bisedojnë me njëri-tjetrin, qoftë në paqe e qoftë në nervozizëm…

Një gjë e tillë është zbuluar nga ‘marca’, e cila kishte analizuar një bisedë mes Piques dhe Reguilon, dhe që e cila tregon edhe njëherë madhështinë që e shfaq mbrojtësi blaugran në El Clasico…

‘Mos u mundo të bëhesh hero duke qenë kundër meje’ – ishin fjalët e Piques drejtuar kah Reguilon, i cili ishte munduar të luajë ashpër ndaj kundërshtarit të tij nga Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *