Nuk e keni ditur, por ja kë përkrah Haradinaj në futboll (VIDEO)

Të gjithë jemi të vetëdijshëm se kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj është mjaftë sportist dhe i pëlqejnë sportet.

Kryeminstri Haradinaj gjithmonë ka treguar dashuri për sportet në përgjithësi, si vrapimi, ecja nëpër male, futbolli, bashketbolli dhe për sporte tjera në përgjithësi.

Mirëpo, në një intervistë interesante që ka pasur së fundmi, ai ka treguar se cilën skuadër europiane e përkrah në futboll. JA VIDEO

“Edhe futbollin e ndjeki poashtu. Për shkak se që më herët më ka pëlqy kampionati italian, baj tifo për Milanin,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *