Nga sezoni i ardhshëm, Barcelona vjen me këtë risi!

Sezoni i ri gjithmonë ka qenë diçka interesante për tu parë, pasi atëherë ndodhin disa veprime të cilat do i shoqërojnë ekipet përgjatë gjithë sezonit…

Një gjë e re do të ndodhë tek Barça nga sezoni i ardhshëm, pasi klubi blaugrana do vijë me një inovacion në aspektin e fanellave, ku nga 3 fanella që kanë ekipet (1 për shtëpi, 2 për mysafirë), Barça do prodhojë edhe një fanellë të katërt.

Dhe kjo fanellë nuk do jetë çfarëdo, por do ketë ngjyrat e Katalonisë të ashtuquajtura ‘La Senyera’, ku ngjyra e verdhë do kombinohet me atë të kuqen! Poashtu vlen të cekët edhe kjo…

Të njejtën fanellë do e veshin lojtarët kur ata të luajnë në Santiago Bernabeu dhe në ndeshje tjera të mëdha, e kjo që të rritet vetdija dhe vëmendja tek pavarësia e Katalonisë, pasi Barça është i vetmi ekip që i jep rëndësi kësaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *