Nëse shohim 10 vitet e fundit, Bernabeut duhet vendosur emri ‘Camp Nou 2’!

El Clasicot në Bernabeu kanë qenë vetëm ‘rutinë’ për Barcelonën nëse bazohemi në ’10’ vitet e fundit, një gjë e cila të bën të dyshosh se a luhet ndeshja në Madrid, apo në Barcelonë…

Në gjithë këto ’10’ vite janë luajtur 18 ndeshje mes Barcelonës dhe Real Madridit në Bernabeu, dhe rezultatet janë mahnitëse…

Real Madridi ka fituar vetëm 4 ndeshje para fansave të tyre, 3 ndeshje janë ndarë me barazim, ndërsa ’11’ ndeshjet e mbetura i ka fituar Barcelona, që tregon dominim absolut në dekadën e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *