Mogherini: ‘Haradinaj po e le mbrapa Europën, ai nuk di të udhëheqë as në Afrikë’ (VIDEO)

Përfaqësuesja e jashtme e Bashkimit Europian, Frederica Mogherini ka deklaruar dhe është shprehur se kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj po ngadalëson proceset e BE-së si dhe po e le mbrapa Europën.

Mes tjerash, Mogherini shtoi se Haradinaj ka kontribuar shumë për Kosovën, mirëpo ai nuk është i denjë të udhëheq një qeveri, madje nuk do miundte të udhëhiqte as ndonjë shtet në Afrikë.

“E kam thënë më herët dhe po e them prap, Haradinaj po e le mbrapa Europën. Ai ka bërë shumë për vendin e tij në të kaluarën, por nuk është i denjë për politikë.” JA VIIDEO;

“Ai nuk mund të udhëheq një qeveri, madje nuk do të ishte në gjendje të udhëheqte as në ndonjë shtet afrikan,” deklaroi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *