Messi: ‘Të dukën pak 26 gola dhe 14 asiste?’

Pas ndeshjes Leo Messi është provokuar nga një gazitetar madrilien i MARCA-s rrethë 2 ndeshjeve të fundit.

Gazetari i thotë Messit se cili është përgjigjja juaj që në 180 minutat e fundit kundër Real Madridit nuk arrite të shënosh apo asistosh?

Messi: ‘Për mu ka rëndesi fitorja e Barcelonës, atë çfarë e kërkuam atë e morrëm, nuk ka rëndësi kush shënon, rendësi ka fitorja.’ tha Messi në fillim.

Por gazetari e provokon sërish: Në rregull, por ju nuk bët asgjë në dy ndeshje – Messi i përgjigjet: ‘Të dukën pak 26 gola dhe 14 asiste?’ dhe argjentinasi largohet.

Për ata që nuk e dijnë Messi i ka treguar gazetarit se sa gola dhe asiste ka shënuar këtë sezon deri më tani në La Liga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *