Messi kishte një kërkesë për Valverden pas El Clascios së të shtunës

Leo Messi e ka paraparë së bashku me trajnerin e Barcelonës, Ernesto Valverde se skuadra ka nevojë për një pushim të shkurtër tani pas një orari të ngjeshur ndeshjesh.

Për shkak se klubi kaloi një orar të ngjeshur dhe me shumë ndeshje të rëndësishme, Messi i kërkoi teknikut Valverde pas ndeshjes që të jep pushim për skuadrën.

Siç duket kjo gjë i’u duk e përshtatshme edhe atij që vendosi që të jep pushim për dy ditë e gjysmë, pasi skuadra do rikthehet me punë tashmë të martën pasdite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *