Messi ka shënuar aq gola sa ekipi anglez

Padyshim se statistikat dhe loja e yllit të Barcelonës, Leo Messi është mbresëlënse duke marrë parasysh edhe atë që ai bën në fushë edhe ndaj kundërshtarëve më të mëdhenjë.

E gjithë ky përshkrim i tij mund të vërtetohet edhe nëpërmjet një statistike rreth golave që ai ka shënuar po aq sa Sunderlandi që nga viti 2010.

Leo Messi që nga viti 2010 ka shënuar plotë 489 herë, e përgjatë këtyre viteve, shifrën e njejtë të golave e ka shënuar edhe klubi anglez, Sunderland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *