Lladrovci: ‘Rinia po ikin se nuk po e dojnë Ramushin kryeministër’ (VIDEO)

Kryetari i Drenicës i cili vjen nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ramiz Lladrovci është deklaruar se të rinjtë po ikin nga Kosova për shkak të kryeminstrit të Kosovës, Ramush Haradinaj.

Ata janë të pakënaqur me punën që ai po praktikon si kryeministër dhe për këtë shkak e shohin se nuk ka shpresë në këtë vend me politikën që ai po e bën dhe po ikin drejt vendeve më të zhvilluara europiane.

“Une Ramushin e kam dost, ama duhet me pranu se të rinjtë po ikin prej këtu se nuk po e dojnë Ramushin si kryeministër i këtij vendi,” tha ai. JA VIIDEO;

“Ai duhet me përmirësu mënyrën e politikës se kështu nuk shkon,” deklaroi Lladrovci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *