La Liga me një ndryshim që nga sezoni i ardhshëm!

Nëpërmjet një komunikate zyrtare të përbashkët, La Liga Santander dhe kompania Puma që merret kryesisht me prodhimin e gjërave sportive kanë bërë të ditur marrëveshjen e tyre të arritur.

Ata kanë arritur marrëveshje ku Puma do të jetë produkt zyrtar për prodhimin e topave për La Ligan duke filluar që nga sezoni i ardhshëm, më saktësisht që nga sezoni 2019/20.

Kompania sportive zyrtarizoi marrëveshjen afatgjate që u realizua në bashkëpunim me La Ligan, duke filluar nga sezoni i ardhshëm, partneri zyrtar i kampionatit spanjoll (La Liga) dhe Second Diviso (Liga123).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *