Ky deputet i PDK-së pritet t’i bashkohet Haradinajt në AAK (VIDEO)

Shpesh herë ne mund të kemi vërejtur dhe kemi qenë dëshmitar të asaj se deputetët kanë ndërruar partinë që përfaqësojnë përgjatë mandatit të tyre.

Kur deklaratat e një deputeti shoqërohen me mendime të kundërta nga miqtë prej të njejtës parti, mund të bëjnë një deputet të ndërrojë parti apo të qendrojë i pavarur përgjatë atij mandati.

E kjo mund të ndodh edhe në këtë qeveri, pasi që partisë AAK-së të Haradinajt mund t’i bashkohet deputeti i PDK-së, JA VIDEO

Bëhet fjalë për Andin Hotin që ka përkrahur Haradinajn për taksën e vendosur ndaj produkteve serbe dhe në një takim të fshehtë me të i’a ka shprehur dëshirën për t’iu bashkuar partisë së tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *