Kush e dërgoi Albën në eventin që e organizoi vetë!? – [FOTO]

Siç dihet tashmë, skuadra e Barcelonës para disa ditëve ishte në një restaurant për të darkuar me rastin e rinovimit të Jordi Alba’s, ku edhe vet lojtari e organizoi të njejtin.

Por, këtu paraqitet ajo që është interesante. Jordi Alba nuk ka leje të vozitjes dhe u në gazetat spanjolle u shtrua pyetja se kush e dërgoi mbrojtësin e majtë të Barçës në restaurant!?

Nuk zgjati shumë dhe gazetat spanjolle menjëherë zbuluan se ka qenë Carles Alena i cili është ‘shndërruar’ në shofer të Jordi Albës. Nga fotografia e mëposhtme mund të shihet se sa i lumtur është Alena me situatën në të cilën gjendet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *