Kurti: ‘Ramushi e Dauti i kanë bo milionat e nuk po ja nin për popull’ (VIDEO)

Deputeti dhe njëherit edhe kreu i Lëvizjes Vetvendosje, Albin Kurti është deklaruar se vëllezërit Ramush e Daut Haradinaj kanë mbushur xhepat me miliona euro me paratë e popullit.

Mes tjerash, Kurti shtoi se vëllezërit Haradinaj kanë përmbushur qëllimet e tyre që kanë hyrë në qeveri dhe tani as edhe nuk po intereson për asnjë pikë për gjendjen e popullit.

“Vllaznit Haradinaj prej kur kanë hy në qeveri kanë ba pare me miliona, për këtë unë kam edhe dëshmi,” tha ai. JA VIIDEO:

“Atyre nuk po jau nin për popull, po i kshyrin veç xhepat dhe interesat e veta personale,” tha Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *