Haradinaj tregon: ‘Ja kur do të ndodh liberalizimi i vizave’ (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj është shprehur shumë optimist në lidhje me liberalizimin e vizave në konferencen e sotme që pati për media sot.

Padyshim se Kosova po kalon në një situatë të vështirë kohëve të fundit kur vie në shprehje çështja e liberalizimit të vizave.

E në lidhje me këtë, Haradinaj tregoi se kur do të kryhet procesi i liberalizimit të vizave për Kosovën. JA VIDEO

“Ne jemi optimist se mblidhet këshilli i BE-së dhe ministrat e saj gjatë muajit qershor, kur dhe do kryhet kjo çështje përfundimisht,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *