Haradinaj: ‘Taksën nuk e heqi, mirëpo e pezulloj me një kusht’ (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj është deklaruar edhe njëherë mbi taksën e vendosur prej 100 për qind ndaj produkteve serbe që po diskutohet shumë.

Kryeminstri Haradinaj tregoi se taksën e vendosur ndaj produkteve serbe do e pezullonte vetëm me një kusht.

“Taksën nuk e heqi dhe këtë e dinë edhe të gjithë ndërkombëtaret, mirëpo mund t’a pezullojë nëse..” JA VIDEO

“Taksa nuk hiqet dhe këtë e dinë të gjithë në Kosovë, në Serbi dhe më gjërë. Mirëpo e pezullojë vetëm në rast se arrihet marrëveshja finale me ta pa përfshirë korrigjimin e kufijve,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *