Haradinaj sportist i madh, ja çfarë bëri në bjeshka (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj edhe këtë fundjavë e ka dëshmuar se është dashamirës i madh ndaj sportit dhe ecjes nëpër male.

Ai preferon shumë që fundjavën ta kalojë duke ecur apo edhe duke vrapuar në ndonjërën nga bjeshkat, ku këtë fundjavë vizitoi bjeshkën e Mavriqit.

Mirëpo, teksa ka kryer proceset sportive në bjeshkën e Mavriqit, ajo që ka bërë ai ka rënë në sy shumë. JA VIDEO

Ai shihet teksa është në gjendje fizike shumë të mirë megjithëse mosha e tij më nuk i përket një të riu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *