Haradinaj: ‘Me Amerikën i kemi punët perfekt, ata na kanë dhanë edhe një premtim’ (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka pohuar se ai po mban marrëdhënie të shkëlqyera me ShBA-në pavarësisht zhvillimeve të fundit politike që kanë ndodhur në vendin tonë.

Kryeminstri Haradinaj tha se punët me Amerikën i ka si më mirë dhe ata po bëjnë më të mirën që ta ndihmojnë atë.

Poashtu, kryeministri ka bërë të ditur se pas formimit të ushtrisë, tani çfarë i kanë premtuar aleatët nga SHBA. JA VIDEO:

“Me Amerikën i kemi marrëdhëniet e mira si kurrë më parë. Ata poashtu po shtyejnë shtetet e BE-së të e përshpejtojnē procesin e liberalizimit të vizave,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *