Haradinaj: ‘Lista Srpska skanë çka lypin në Kuvend’ (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka diskutuar gjatë ditës së sotme prezencën e Listës Srpska në seancat që i mban Kuvendi i Kosovës.

Lista Srpska tash e një kohë nuk po merr pjesë në seancat e Kuvendit të Kosovës, dhe e gjithë kjo lidhet me zhgënjimin e tyre nga vendimet e fundit të kryeminstrit Haradinaj.

Mirëpo, kryeminstri Haradinaj i’a ka bërë me dije atyre kushtin që të mund të kthehen në kuvend përsëri. JA VIIDEO:

“Lista Srpska skanë çka lypin në Kuvend në këtë mënyrë, ata duhet t’a dijnë se nuk janë në Serbi. Poashtu që të rikthehen, të mos rikthehen si në ‘livadh’ të tyre por do t’a kenë të kushtëzuar njohjen e gjuhës shqipe, ” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *