Haradinaj ka një kusht për Trampin që t’a heq taksën (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj gjatë ditës së sotme është deklaruar edhe njëherë mbi vendosjen e taksës prej 100 për qind ndaj produkteve serbe që importohen në Kosovë.

Kryeminstrit Haradinaj po i bëhet presiion i vazhdueshëm që t’a heq taksën, mirëpo ai po kundërshton dhe nuk po merr një vendim të tillë.

Megjithatë, kryeminstri Haradinaj ka pasur një kërkesë mbi presidentin e ShBA-ve, Donald Tramp në mënyrë që t’a heq taksën. JA VIIDEO:

“Taksën do pranoja që t’a heqja vetëm nëse do takohesha me presidentin Tramp dhe do ma kërkonte ai në mënyrë të drejtpërdrejtë,” tha kryeminstri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *