Haradinaj ka një kërkesë të rëndësishme për popullin e Kosovës (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka pasur një konferencë më ndryshe se herave tjera në mëngjesin e sotëm.

Teksa zakonisht jemi të mësuar që ai të flet para mediiave mbi zhvillimet e fundit politike, kryeminstri Haradinaj nuk e ka bërë sot një gjë të tillë.

Kjo pasi që sot ai ka diskutuar një tjetër temë, ku mes të tjerash ka pasur një mesazh dhe kërkesë të rëndësishme për popullin e Kosovës. JA VI’DEO:

“Kam qenë i tronditun prej asaj që po ndëgjojë se çfarë po bëhet në komunikacion. Ju kisha lutë që t’a kontrolloni shpejtësinë, mos t’i merrni njerëzit tjerë në qaf,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *