Haradinaj i çon mesazh Thaçit: ‘Mundem me të largu prej presidenti për dy minuta’ (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka paralajmëruar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin se mund të jetë në gjendje t’a largojë atë nga presidenti për dy minuta.

Haradinaj tha se ai ka reputacion për t’a bërë një gjë të tillë, poashtu ka mbështetjen e populit dhe shumicën absolute të deputetëve.

“Presidenti Thaçi të rrin urtë, pasi që të gjithë e dimë se unë kam reputacion me largu atë prej dy minuta prej presidenti.” JA VIDEO

“Secili duhet me ditë vendin e vet dhe rolin e fjalës që mundet me pasë. Ai duhet me i shiku puntë e veta që i ka si president, le të merret me dekorata qaty,” tha Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *