‘Gerard Pique është mbrojtësi më i mirë në histori!’

Nëse është ndonjë ish-pjesëtarrë i klubit i cili ka qenë i nënvlerësuar për punën e tij tek Barça, ai padyshim që do duhej të ishte ish-drejtori sportiv i klubit blaugrana, Robert Fernandez.

Në një intervistë të bërë së fundmi, ai u ndërlidh me performancën e Piques në Bernabeu, kështu duke thënë fjalë miradije për mbrojtësin e Barcelonës:

‘Pique është mbrojtësi më i mirë në botë, dhe nuk flas për tani, por për gjithë historinë’ – ishin fjalët e Robert, kështu duke hyrë në listën e personave që ishin të mahnitur me atë që ofroi Pique në El Clasico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *