E shtuna do jetë ‘provim’ për Samuel Umtitin!

Rikthimi i tij ishte i papritur dhe në të njejtën mënyrë, ai u inkuadrua në formacionin kundër Sevillës, kështu duke luajtur ’90’ minuta pa asnjë pengesë eventuale.

Ndonëse kjo gjë ishte e mundimshme, Umtiti është gjendje fantastike fizike. Pritej që ai të merr edhe një lëndim nga gjithë ajo kohë e luajtur me ekipin andaluzian, duke marrë parasysh se nuk kishte luajtur që nga muaji tetor.

Përndryshe, ‘as’ raporton se dita e shtunë do jetë ‘provim i ri’ për Umtitin, pasi ai pritet të rikthehet në formacionin startues bashkë me Vermaelen, ku të dy nuk morrën asnjë minutë në ndeshjet kundër Real Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *