E dini se Barça luan nesër? Ja formacioni që pritet të startojë

Barcelona ka ndeshje nesër, por jo, e njejta nuk do jetë për ndonjë kompeticion të rëndësishëm. Dy klubet nga Katalunia, Barcelona dhe Girona, do të përballen mes vete për Kupën e Katalonisë.

Kjo ndeshje është luajtur çdo sezon, por për shkak se nuk është e rëndësishme, nuk ka marrë vëmendje aq të madhe. Megjithatë, tek e njejta do startojnë emra eminent…

Në formacionin titullarë priten të jenë rezervistët si Malcom, Boateng, Murillo, Todibo, Riqui Puig, Oriol Busquets, etj… Pra, do jetë një përzierje me lojtarët e Barça B, ku ndoshta do jepet pasqyrë se çka mund të ofrojnë të rinjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *