Clinton: ‘Kosova është shtëpia ime e dytë’ (VIDEO)

Ish-kandidatja për presidente të ShBA-ve, Hillary Clinton ka deklaruar se Kosova është shtëpia e saj e dytë dhe se gjithmonë ndjehet falendëruese për mbështetjen që Kosova i ka dhënë asaj.

Mes të tjerash, ajo ka përkrahur edhe vendimin e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinajt për vendosjen e taksës prej 100 për qind ndaj produkteve serbe që importohen në Kosovë.

“Kosova mbetet shtëpia ime e dytë dhe një vend që e dua shumë. Populli aty është i veçantë.” JA VIIDEO:

“Mbështesë edhe politikisht vendimet e fundit të liderit të tyre, Ramush Haradinaj, ai ka treguar se është burrë shteti,” tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *