Bazuar në statistika, Manchester United nuk ka asnjë shansë në Camp Nou!

“Camp Nou” gjithmonë ka qenë vendi ku kanë ndodhur shumë ‘remuntada’ dhe fitore me rezultate të mëdha, kështu që stadiumi e ka marrë ‘epitetin’ e ‘Murit Europian’.

Në Champions League, humbja e fundit që Barcelona ka pësuar në Camp Nou është në vitin 2013. Që atëherë, klubi blaugrana ka luajtur 30 ndeshje aty dhe nuk ka humbur asnjëherë.

Në këto 30 ndeshje, Barça ka 27 fitore dhe 3 barazime, ndërsa janë shënuar plot 93 gola. Kjo tregon se edhe Manchester United mund të jetë ‘viiktima’ e rradhës e Camp Nout…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *