Barça synon të fitojë një shumë të madhe parash nga shitjet këtë verë

Barcelona synon dhe pritet të bëj një merkato mjaftë aktive këtë, ndërthurur me plotë lëvizje të mëdha që pritet të ndodhin.

Katalanasit përveç se synojnë disa super lëvizje padyshim se duhet t’i kenë në nivel statistikat financiare të klubit si dhe për të qendruar në linjë me rregullat e Fair Play Financiar.

Sipas asaj që raporton e përditshmja angleze, Goal, Barça po shikon të bëj sa më shumë shitje të nevojshme.

Në mënyrë që të arrihet një shumë parash prej 300 milionë euro nga shitjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *