Ambasadori amerikan u takua me Listën Srpska, marrin këtë vendim (VIDEO)

Ambasadori amerikan, Philipp Kosnett është takuar me Listën Srpska dhe krerët e saj duke pasur parasysh zhvillimet e fundit politke që kanë ndodhur në Kosovë.

Një takim i detyrueshëm mes aleatit më të madh kosovar, mes ambasadës amerikane dhe krerëve të Listës Srpska ishte i detyrueshëm.

E mes kësaj, teksa u mbajtë një takim një orë u murr edhe një vendim mes tyre. JA VIIDEO:

Ambasadori Kosnett i’a bëri me dije atyre se rikthimi i tyre në Kuvendin e Kosovës është i detyrueshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *